onsdag, november 14, 2007

Vad har hänt?

Ja, vad har hänt? Förutom att det känns som om jag har suttit och översatt varje ledig stund så är det väl inte hänt så mycket.
Vi var på informationsmöte med John Mattson i dag. Vårt kontor ligger i en av deras fastigheter vid Hornstull som är en del av projektet Hornstorg, alltså upprustningen av Hornstull. Visst finns det saker som borde göras i Hornstull, men skräckscenariot är ju att det ska bli ännu en inglasad galleria med Lindex, H&M, Åhlens etc. Det var dock lite märkligt att representanterna för John Mattson stolt berättade att Hornstull av New York Times hade blivit utnämnt till trendigaste stadsdelen i världen - och sedan sa att de skulle bygga om allt. Det anses ju knappast trendigt för att det ska komma ett Lindex dit, utan snarare för att det INTE finns något Lindex, och för att det därför är möjligt för lite mindre, och mer specialiserade, affärer att ha råd att verka där.

Nåväl.

Såg precis Maja Lundgren på Babel. Mycket bra. Vill åter igen uppmana alla som inte läst "Myggor och tigrar "att läsa den.
Och läs också "Mannen på Trinisla" av Jerker Virdborg. Jag tyckte mycket om den, men den är ganska otäck. Jag får faktiskt lite ont i magen bara jag tänker på den.

I morgon dricker jag vin med Anna och på fredag åker jag till Bäckhem. Oh joy!